Tweedehands Caravan kopen
Inloggen

Voorjaars editie VanLife magazine is uit! Bestel snel!

Het is bijna lente en dus maken we ons klaar voor nieuwe camperavonturen! Hét moment voor vaNLife magazine om hun voorjaarseditie uit te brengen. Verwacht 100 pagina’s aan (h)eerlijke vaNLife-inspiratie, indrukwekkende verhalen van fulltime en parttime vanlifers, diepgaande longreads, uitgebreide reisverslagen en praktische tips.

In deze editie nemen ze je mee langs de Nederlandse kust, zetten ze de leukste overnachtingsmogelijkheden voor je op een rijtje, legt Paulien uit hoe je je vanlife-droom handen en voeten geeft en leren we je alles over verantwoord fikkie stoken. Daarnaast ruim aandacht voor de bloemetjes en de bijtjes, want hoe hou je het eigenlijk gezellig op 6 vierkante meter? En wat zijn de etiquette als het gaat om beslagen camperraampjes? Dat en natuurlijk het nodige binnengluren, praktische tips en mooie verhalen vind je in de lente-editie van vaNLife magazine!

Bestel de nieuwste vaNLife magazine via hun eigen webshop (www.vanlifemagazine.nl/product/vanlife-magazine-voorjaar-2022) of één van de verkooppunten.